Coachende controleleider

Daadkracht, ambitie en aandacht

Fulltime/parttime minimaal 32 uur

Start: z.s.m.

Locatie: ons kantoor in Warmond (dicht bij station Sassenheim en snelweg A44), vanuit huis en op klantlocaties

Wat ga je doen?

Controleleider zegt het al: je hebt de leiding over onze controleopdrachten tijdens de uitvoering, evaluatie en rapportage. Op alle fronten draag je bij aan onze missie: kwalitatieve financiële audits zonder gedoe. Je bent hét aanspreekpunt voor de klant, luistert goed en denkt mee. Je snapt waarom een vertrouwensrelatie belangrijk is en adviseert over uiteenlopende aspecten van de bedrijfsvoering. Je bent niet gericht op het afvinken van checklists, maar anticipeert en verplaatst je in de situatie en belangen van onze klanten. De focus ligt volledig op de risicoanalyse. Signaleer je vragen en/of (verkoop)kansen? Daar weet jij snel en adequaat op in te spelen. En last but not least ben je een inspirerende en enthousiasmerende mentor/coach voor je collega’s van het controleteam.

Wie zoeken we?

Jij bent een daadkrachtige expert met ambitie; groei en ontwikkeling zijn voor jou vanzelfsprekend. Je beleeft plezier aan ons uitdagende vak en dat straal je ook uit naar je collega’s. Dankzij je kennis en ervaring, analytische vaardigheden en gestructureerde aanpak krijg je inzicht en overzicht, zelfs bij de meest complexe controles. Op basis van risicoanalyses neem je de klant mee in optimalisatie van de bedrijfsvoering. Professionaliteit en collegialiteit vind je belangrijk, net als een goede werksfeer. Laagdrempelig, open en betrouwbaar zijn kernwoorden die daarbij passen. Dit combineer je met een flinke scheut enthousiasme en werkplezier.

Wat breng je mee?

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Je RA-titel, of je zit in de eindfase van je (post-)master RA-opleiding;
  • Sterke mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
  • Klantgerichte houding: ons werk draait om hun business;
  • Het vermogen om anderen te motiveren en stimuleren.

Wat mag je van ons verwachten?

Van Velzen Audit is een jong en groeiend auditkantoor in de regio Leiden. Al onze medewerkers zijn experts op hun vakgebied en hebben de drive om samen te werken aan de beste kwaliteit. Uitdagingen, een snufje lef, werkplezier, groei en ontwikkeling vinden we belangrijk. We willen bijblijven én vooroplopen. Daarom investeren we in scholing, training on the job en IT-kennis en skills (o.a. data-driven audits). Softskills vinden we minstens zo belangrijk, net als een goede balans tussen werk en privé. Bij ons vind je een open en eerlijke bedrijfscultuur, waarin vertrouwen centraal staat.

We zijn onderdeel van Van Velzen Accountants & Adviseurs, waar in totaal meer dan 50 medewerkers werken. Samen vormen we een goed op elkaar ingespeeld team van accountants, belastingadviseurs en salarisspecialisten. Als professionals bundelen we de krachten en creëren we goed werkende oplossingen die passen bij de behoefte van onze klanten.

Arbeidsvoorwaarden

Wij geven je de kans om het beste uit jezelf te halen. Ontplooiing, ontwikkeling, groei… dat geldt voor iedereen die bij Van Velzen Audit werkt. Daarom bieden wij je een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, een informele werkomgeving, een diverse en inclusieve cultuur en een dynamische sfeer.  Wil je weten wat dit voor jou betekent? Reageer!

Waarom jij?

Pas jij in het profiel van deze vacature? Of niet helemaal, maar kun je uitleggen waarom jij toch een aanwinst bent voor ons team? Daar worden we blij van! Neem contact op met Leonie Claassen via leonie@vanvelzenaa.nl of bel om een afspraak te maken naar 088 252 11 63. Natuurlijk kun je ook je gegevens achterlaten via het contactformulier dan nemen wij snel contact met jou op. We zijn benieuwd!

Kom ook werken bij Van Velzen!

Bedankt voor je interesse. Laat jouw gegevens achter en ik neem contact met je op!