Gevorderd Assistent Accountant

Ambitieus, leergierig, gestructureerd

Fulltime/parttime minimaal 32 uur

Start: z.s.m.

Locatie: ons kantoor in Warmond (dicht bij station Sassenheim en snelweg A44), vanuit huis en op klantlocaties

Wat ga je doen?

Als gevorderd assistent-accountant ben je de schakel tussen het team van assistent-accountants en de controleleider. Dus inhoudelijk houd jij je bezig met de complexere controleposten (omzet, personeelskosten e.d.) en het opstellen van risicoanalyses. Samen met de controleleider ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Met veel aandacht en enthousiasme begeleid je de minder ervaren collega’s. Onze missie loopt als rode draad door jouw werkzaamheden; audits zonder gedoe. Je bent niet gericht op het afvinken van checklists, maar verplaatst je in de situatie en belangen van onze klanten. Je denkt dan ook actief mee over optimalisatie van de onderneming van de klant.

Wie zoeken we?

Dankzij je werkervaring in de controlepraktijk vind je het vak alleen maar boeiender worden. Je bent analytisch en accuraat, maar dat is voor jou vanzelfsprekend. Je bent ambitieus en wilt jezelf graag verder ontwikkelen tot een volwaardige gesprekspartner voor onze klanten, ook op directieniveau, en een inspirerende coach voor je collega’s. Je denkt actief en kritisch mee, zowel met de klant als met onze eigen organisatie. Professionaliteit en collegialiteit vind je belangrijk, net als een goede werksfeer. Laagdrempelig, open en betrouwbaar zijn kernwoorden die daarbij passen. Dit combineer je met een flinke scheut enthousiasme en werkplezier.

Wat breng je mee?

  • Je bent bezig met, of in de eindfase van je (post-)master RA-opleiding;
  • Minstens 3 jaar werkervaring in de controlepraktijk;
  • Sterke communicatieve vaardigheden;
  • Klantgerichte houding: ons werk draait om hun business;
  • Ambitie om te leren, groeien en ontwikkelen.

Wat mag je van ons verwachten?

Van Velzen Audit is een jong en groeiend auditkantoor in de regio Leiden. Al onze medewerkers zijn experts op hun vakgebied en hebben de drive om samen te werken aan de beste kwaliteit. Uitdagingen, een snufje lef, werkplezier, groei en ontwikkeling vinden we belangrijk. We willen bijblijven én vooroplopen. Daarom investeren we in scholing, training on the job en IT-kennis en skills (o.a. data-driven audits). Softskills vinden we minstens zo belangrijk, net als een goede balans tussen werk en privé. Bij ons vind je een open en eerlijke bedrijfscultuur, waarin vertrouwen centraal staat.

We zijn onderdeel van Van Velzen Accountants & Adviseurs, waar in totaal meer dan 50 medewerkers werken. Samen vormen we een goed op elkaar ingespeeld team van accountants, belastingadviseurs en salarisspecialisten. Als professionals bundelen we de krachten en creëren we goed werkende oplossingen die passen bij de behoefte van onze klanten.

Arbeidsvoorwaarden

Wij geven je de kans om het beste uit jezelf te halen. Ontplooiing, ontwikkeling, groei…dat geldt voor iedereen die bij Van Velzen Audit werkt. Daarom bieden wij je een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, een informele werkomgeving, een diverse en inclusieve cultuur en een dynamische sfeer.  Wil je weten wat dit voor jou betekent? Reageer!

Waarom jij?

Pas jij in het profiel van deze vacature? Of niet helemaal, maar kun je uitleggen waarom jij toch een aanwinst bent voor ons team? Daar worden we blij van! Neem contact op met Leonie Claassen via leonie@vanvelzenaa.nl of bel om een afspraak te maken naar 088 252 11 63. Natuurlijk kun je ook je gegevens achterlaten via het contactformulier dan nemen wij snel contact met jou op. We zijn benieuwd!

Kom ook werken bij Van Velzen!

Bedankt voor je interesse. Laat jouw gegevens achter en ik neem contact met je op!