Meedenkend assistent accountant

Met oog voor de klant én voor details

Fulltime/parttime minimaal 32 uur per week

Start: z.s.m.

Locatie: ons kantoor in Warmond (dicht bij station Sassenheim en snelweg A44), vanuit huis en op klantlocaties

Wat ga je doen?

Als assistent-accountant bij Van Velzen Audit lever je een belangrijke bijdrage aan de kwalitatieve werkzaamheden van het controleteam. Je gaat een leertraject in, waarbij je het volgen van een relevante deeltijdopleiding combineert met het intern ontwikkelen van je professionele en persoonlijke skills. Skills die nodig zijn om je werk met plezier uit te kunnen voeren. Wat je leert pas je iedere dag direct toe in de praktijk. Klantcontact is belangrijk om de klantendossiers op te kunnen zetten, je werkt dan ook veel bij de mkb-klant op locatie. Je verdiept je in de bedrijfsprocessen en stelt procesbeschrijvingen op. Tijdens (eindejaars)controles voer je specifieke onderdelen van de controleopdrachten uit, waarbij collega’s jou coachen. Je bent niet gericht op het afvinken van checklists, maar verplaatst je in de situatie en belangen van onze klanten.

Wie zoeken we?

Jij bent een actieve en kritische meedenker, zowel voor onze klanten als je collega’s. Je hebt het vermogen om goed te luisteren en de klantbehoefte te signaleren; daar handel je dan ook naar. Natuurlijk ben je analytisch en accuraat. Je bent leergierig en wilt je verder ontwikkelen binnen het team. Professionaliteit en collegialiteit vind je belangrijk, net als een goede werksfeer. Laagdrempelig, open en betrouwbaar zijn kernwoorden die daarbij passen. Dit combineer je met een flinke scheut enthousiasme en werkplezier.

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde opleiding (vwo, hbo of universitair) die een mooie opstap vormt voor deze functie;
  • Relevante werkervaring is geen must;
  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • Klantgerichte houding: ons werk draait om hun business;
  • Een grote dosis nieuwsgierigheid;
  • Ambitie om te leren, groeien en ontwikkelen.

Wat mag je van ons verwachten?

Van Velzen Audit is een jong en groeiend auditkantoor in de regio Leiden. Al onze medewerkers zijn experts op hun vakgebied en hebben de drive om samen te werken aan de beste kwaliteit. Uitdagingen, een snufje lef, werkplezier, groei en ontwikkeling vinden we belangrijk. We willen bijblijven én vooroplopen. Daarom investeren we in scholing, training on the job en IT-kennis en skills (o.a. data-driven audits). Softskills vinden we minstens zo belangrijk, net als een goede balans tussen werk en privé. Bij ons vind je een open en eerlijke bedrijfscultuur, waarin vertrouwen centraal staat.

We zijn onderdeel van Van Velzen Accountants & Adviseurs, waar in totaal meer dan 50 medewerkers werken. Samen vormen we een goed op elkaar ingespeeld team van accountants, belastingadviseurs en salarisspecialisten. Als professionals bundelen we de krachten en creëren we goed werkende oplossingen die passen bij de behoefte van onze klanten.

Arbeidsvoorwaarden

Wij geven je de kans om het beste uit jezelf te halen. Ontplooiing, ontwikkeling, groei…dat geldt voor iedereen die bij Van Velzen Audit werkt. Daarom bieden wij je een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, een informele werkomgeving, een diverse en inclusieve cultuur en een dynamische sfeer.  Wil je weten wat dit voor jou betekent? Reageer!

Waarom jij?

Pas jij in het profiel van deze vacature? Of niet helemaal, maar kun je uitleggen waarom jij toch een aanwinst bent voor ons team? Daar worden we blij van! Neem contact op met Leonie Claassen via leonie@vanvelzenaa.nl of bel om een afspraak te maken naar 088 252 11 63. Natuurlijk kun je ook je gegevens achterlaten via het contactformulier dan nemen wij snel contact met jou op. We zijn benieuwd!

Kom ook werken bij Van Velzen!

Bedankt voor je interesse. Laat jouw gegevens achter en ik neem contact met je op!