Over Van Velzen Audit

Van Velzen Audit doen we anders

We zijn een jong en groeiend auditkantoor in de regio Leiden. Met een team van professionals werken we samen aan kwalitatieve financiële audits zonder gedoe. Geen gedoe voor opdrachtgevers. Geen gedoe voor onze medewerkers. Wat dat in de praktijk betekent?

AuDIT doen we met aandacht

Aandacht voor ons uitdagende vak. Aandacht voor de mensen met wie en voor wie we werken. We hebben geen checklist-cultuur en eindeloos ‘blind vinken’ staat niet op de lijst. Analytisch, accuraat en alert gaan bij ons hand in hand met aandacht. We luisteren goed. Denken actief mee. Verplaatsen ons in de ander. Dit leidt tot de beste audits, scherpe analyses en waardevolle adviezen. Dat bedoelen wij met audits met aandacht.

AuDIT doen we met plezier

Werk doen waar je blij van wordt? Welkom bij Van Velzen Audit. Werkplezier en werkgeluk staan hoog op de agenda. We combineren precisie met plezier. Binnen een uitdagende werkomgeving investeren we in onze professionals. We stimuleren. Motiveren. Inspireren. Ontplooiing vinden we zeer belangrijk, net als een goede balans tussen werk en privé. Flexibel? Check. Fun? Check. Futureproof? Check.

Gerard, Hakan en Wietske vertellen je meer over hun werkplezier.  

AuDIT doen we samen

Samen met de klant en samen met je collega’s. Ons auditkantoor is onderdeel van Van Velzen Accountants & Adviseurs, waar meer dan 50 medewerkers werken. Accountants, belastingadviseurs, salarisspecialisten. Jong en ouder. Startend en zeer ervaren. Divers en inclusief. Waar nodig en mogelijk bundelen we onze krachten. Alleen ga je sneller, samen kom je verder. En zo is het.

Ook zijn we actief op subsidiegebied, lees meer op www.desubsidieaccountant.nl

AuDIT zijn onze collega's

Hallo TEAM Van Velzen Audit

Kom ook werken bij Van Velzen!

Bedankt voor je interesse. Laat jouw gegevens achter en ik neem contact met je op!